Andelsbolig analysen

Du får informationer om foreningens økonomi.

Vores arbejdsmetode sikrer, at vi altid finder frem til de helt særlige forhold i den enkelte forenings økonomi. Alle foreninger gemmer på deres egne hemmeligheder, som kun en systematisk gennemgang afslører. Stikordene er foreningens gæld, herunder størrelse, sammensætning og ikke mindst afvikling. Der er prisfastsættelsen af ejendommen, ejendommens stand og foreningens planer for vedligeholdelse. Videre er der den dybdegående analyse af foreningens drift, herunder evt.  stor afhængighed af lejeindtægter fra få erhvervslejere. Endelig fokuserer vi på betydningen af usolgte andele, der aktuelt lejes ud. Der er nok at tage fat på – og det gør vi.

Du får et redskab til at sammenligne andelsboligen med ejerboliger.

Det er oplagt, at du som boligsøgende kigger på både andelsboliger og ejerboliger. Vi har udarbejdet en regnearks model, som gør det muligt at fastslå dine boligomkostninger ved de to boligformer. Så med vores analyse i hånden har du tillige svaret på, hvilken pris du har råd til at betale for en ejerbolig, hvis det alternativ skal være lige så godt som andelsboligen, vi analyserer for dig. Ikke med udgangspunkt i en opstilling fra en ejendomsmægler, men på baggrund af realistiske forudsætninger og en forfinet model.

Vi sammenligner andelsboligen med lignende andelsboliger i samme by og område.

Vi har udarbejdet en oversigt, så vi kan fastslå hvordan den enkelte andelsbolig står sig i konkurrencen med de øvrige andelsboliger, vi har analyseret. Vi ved, hvordan stærke andele tager sig ud i de forskellige byer og især i de forskellige dele af København. Vi har analyseret mange andelsboligforeninger i alle dele af København og tillige i de fleste provinsbyer.

Med analysen fra andelsboligpris.dk kan du træffe en fornuftig beslutning.

Det er vores opgave, at give dig et grundlag for at træffe den rigtige beslutning. Vi er ikke fokuserede på, at du køber netop den andelsbolig, du beder os analysere. Så ville vi netop ikke være uvildige. Vores konklusion og råd om den enkelte andelsbolig falder i en af de tre kategorier:

Vores analyse lægger op til tre muligheder:
  • Køb andelen til den udbudte pris – og skynd dig, for det er et attraktivt tilbud.
  • Køb evt. andelen – og kun hvis du kan opnå rabat af en given størrelse.
  • Sig nej til andelen – for den lever slet ikke op til prædikatet en god andelsbolig.

Uanset, hvad vores analyse peger på og uanset, hvad du beslutter dig for, vil du med analysen i hånden stå langt bedre end tidligere. Vores kunder fortæller samstemmende, at de via samarbejdet med andelsboligpris.dk har fået en meget bedre forståelse for de økonomiske aspekter ved en andelsbolig.