Kunderne siger

Tilfredse kunder er målet med vores service. Vi er meget stolte over de tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder. Vi får ros fra kunder, hvor analysen bekræfter at der er tale om en fornuftig forening, og hvor vi peger på muligheden for at opnå en bedre pris. Og vi får ros fra de kunder, hvor analysen sikrer at de ikke begår en kæmpe fejl ved at købe for dårligt og for dyrt.

Torben Nielsen og Mogens Nielsen

Vi begav os ud på boligmarkedet, med et mindre kendskab til andelsboligmarkedet og de nye lånetyper, efter et salg af vores bofællesskab i et byggeforeningshus på Østerbro med trygge økonomiske forhold i næsten 20 år. En tryghed i boligøkonomien vi så vidt muligt gerne ville bære ind i fremtiden.

Troværdig, uvildig og hurtig rådgivning var det vi havde brug for, da vi kontaktede Henrik Grave i forbindelse med en forelskelse i to andelsboliger, med ønsket beliggenhed, i et nybyggeri i City i København. En forelskelse der næsten gjorde ”blind” og kunne have kostet os dyrt viste analysen vi fik foretaget.

Fra vi kontaktede Henrik Grave til vi havde analysen i hånden oplevede vi en professionel troværdig og hurtig rådgivning. Samtaler undervejs overbeviste os om, at vi var på vej ud af et sidespor, at økonomien ikke hang sammen, at nye ejendomsvurderinger kunne være faretruende, og at der var stor risiko for at boligudgiften ville stige en del, hvis økonomien skulle hænge sammen i andelsforeningen. En utryghed vi ikke ønskede i vores boligøkonomi fremover.

Rådgivningen åbnede vores øjne og skubbede os i en anden retning med nye muligheder, og vi fandt de nye boliger vi søgte et andet sted. Vi er glade for at vi valgte at søge rådgivning og ikke endte med at gøre et køb vi ville fortryde.


Jakob Weber, Projektleder

Vi kontaktede andelsboligpris.dk fordi den andelsboligforening vi overvejede at købe os ind i, både havde fleks- og afdragsfrie lån. Vi kunne imidlertid ikke selv vurdere hvor stor økonomisk ricisi disse lån indebar for os, eller hvad prisen ville svare til for en ejerlejlighed. Derfor valgte vi at bruge lidt penge på uvildig vejledning. Den yderst kompetente rådgivning fra Henrik Grave gjorde os opmærksomme på, at den udbudte pris var for høj. Herefter brugte vi Henrik Graves tilbundsgående analyser af andelsforeningens økonomi og ricisi i et forhandlingsforløb med sælger og endte med at købe lejligheden til en pris der var rimelig. Jeg tror ikke vi havde kunne presse prisen så langt ned uden alle de argumenter om foreningens økonomi og risici, som Henrik Grave gav os. Prisen for andelsboligpris.dk´s service er altså tjent hjem mange gange.


Ulla Christensen og Emil Rytter, begge operasangere

Som Førstegangskøber i København, og et for tiden stort og uigennemskueligt marked for andelsboliger, har det været en ubetinget hjælp og en stor fordel med uafhængige analyser og vurderinger fra andelsboligpris.dk.

Den andelslejlighed, som min kæreste og jeg i første omgang var meget begejstrede for, viste sig efter en nærmere gennemgang af regnskaberne at indeholde visse risici. Det blev vi først opmærksomme på efter en grundig analyse foretaget af andelsboligpris.dk. Uden den, ville vi højst sandsynlig have forsøgt at købe i en fart. I stedet fandt vi en bolig i en sund og velfungerende forening og fik – også efter råd fra Henrik Grave – endda købt med fornuftigt nedslag i pris.

Andelsboligpris.dk har været til uvurderlige hjælp i forbindelse med både gennemgang af andelsforeningernes regnskaber, disses evt. indflydelse på andelshavers husleje, den korrekte prissættelse af boligen og en økonomisk sammenligning ved køb af tilsvarende ejerbolig.

Desuden fungerer andelsboligpris.dk med et helt fantastisk serviceniveau. En ekstrem hurtig, fleksibel og venlig ekspedition – både morgen og aften.

Vi kan kun meget varmt anbefale andelsboligpris.dk til alle der skal ud og gøre en fornuftig handel og som ønsker solid, grundig og engageret vejledning til alt hvad der har med bolig og økonomi at gøre.


Mathias Caspersen

Andelsboligpris.dk og mig…

Jeg henvendte mig til Andelsboligpris i efteråret 2009. Jeg havde kig på en lejlighed, som i salgsopstillingen så meget attraktiv ud – også økonomisk. Det skulle være min første lejlighed.

En grundig analyse viste dog, at andelsforeningen var yderst risikabelt belånt, og efter råd fra Henrik Grave valgte jeg ikke at byde på andelen. Andelsboligpris har altså med god sandsynlighed sparet mig for store økonomiske problemer i fremtiden. Men det var ikke det eneste, jeg fik ud af deres service.

I dialogen med Henrik fik jeg nemlig også et rigtig godt indblik i det københavnske andelsboligmarked. Jeg lærte at styre udenom faldgruberne og fandt et par måneder senere en perfekt lejlighed, hvor økonomien i dén grad hang godt sammen.

Som førstegangskøber var Andelsboligpris’ service uvurderlig – og oven i købet hurtig, venlig og ikke mindste meget tålmodig, i forhold til at skille tingene ad for en novice som mig.


Frank Blume Matthiesen – Finansmedarbejder

”Jeg arbejder selv med afdækning af risiko. Måske især derfor undrer det mig, at man hører om folk, som handler andelsboliger for op til flere millioner uden nogen form for uvildig rådgivning. De samme mennesker ville formentlig ikke turde købe en brugt bil uden at få en ekspert til at undersøge om køretøjet er i orden.

Min samlevers datter er sammen med sin kæreste på jagt efter en andelsbolig. De har set på flere og jeg har generelt set været negativt stemt for dem de har vist mig. Den seneste andelsbolig var en meget spændende lejlighed på Vesterbro. Jeg var umiddelbart tilbageholdende i min vurdering, men jeg ønskede omvendt set ikke længere at fremstå som lyseslukker. Derfor kontaktede jeg andelsboligpris.dk, hvor jeg talte med Henrik Grave. Jeg fortalte om andelsboligen og Henrik gav mig allerede i telefonsamtalen ret i, at det ikke lød som nogen overbevisende investering.

Jeg fik Henrik til at udarbejde en tilbundsgående analyse og det har jeg bestemt ikke fortrudt. De skal ikke købe den pågældende andelsbolig. Det var ikke bare et spørgsmål om at forhandle prisen. Med udgangspunkt i rapporten og en række samtaler med Henrik er konklusionen derimod, at hun skal takke pænt nej til andelsboligen. Så jeg har med rapporten i hånden sikret mig, at de unge ikke foretager en forkert investering.

Jeg kan varmt anbefale uvildig rådgivning og jeg har været meget tilfreds med dialogen med andelsboligpris.dk. Det er en overkommelig pris at betale for at få sikker grund under fødderne.”


Mogens C. Thomsen

”Hvad gør man når man føler at man ikke er godt nok inden i sagerne og dermed ikke er tryg ved at skulle enten byde på eller evt. ende med at købe en andelsbolig?

Jeg anbefaler at man kontakter Henrik Grave hos Andelsboligpris.dk og først får en kort snak om hvad man har gang i. Dernæst og på baggrund af fremsendt boligmateriale vil du så modtage en både professionel og udførlig uvildig rappport på det foreslåede køb.

Henrik Grave analyserer nøgternt på sagen, og udfordrer endvidere købet ved også at opstille alternative købsmuligheder hvad det enten er en anden andelsbolig eller ejerlejlighed i det samme område.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Henrik Grave og Andelsboligpris.dk”


Stig Christensen

”DNTC-Arkitekter har længe været på udkig efter nye lokaler. I den forbindelse havde vi fundet frem til en Andels forretning i Ravnsborggade. Eftersom tegnestuen ikke havde kendskab til køb af andels forretninger søgte vi på goggle efter en valuar – Økonomihuset Nordsjælland ApS ved Henrik Grave blev den site som vi mente opfyldte vores krav – efter en god indledende snak med Henrik fik vi udarbejdet en Analyse af ejendommen og andelen. Denne analyse blev lagt til grund for den videre forhandling med ejer. Vi har været meget tilfredse med Henriks udarbejdelse af Analyse og efterfølgende opfølgning af denne.”


Anders & Lotte

”Utrolig hurtig service – tilbagemelding indenfor kort tid – med udførlig analyse og konkret stillingtagen til den pågældende sag.

I vores rådgivningsforløb følte vi, at I vurderede lige netop vores sag, fremfor blot at komme med en generel beregning uden reel dokumentation. Det har medført, at vi har følt os væsentlig mere sikre i et marked som vi finder meget kompliceret og uigennemskueligt.

Med få ord – I er meget seriøse og vi vil uden tøven anvende Jer en anden gang og tilmed anbefale Jer til andre, som måtte få brug for uvildig rådgivning.”


Vibeke K.

”Jeg er rutineret andelshaver og har boet i andelsbolig i over 20 år. Mit bestyrelsesarbejde til trods, måtte jeg erkende, at jeg var helt uvidende om belåningsformerne i nyere andelsforeninger. Da jeg samtidig er et forsigtigt menneske, der ikke gambler med min økonomi, valgte jeg at få lavet en analyse den foreningen, jeg var ved at købe rækkehus i. Heldigvis. Det viste sig nemlig, at foreningen var uansvarligt belånt og drevet, set med mine øjne. Endvidere var det en betydelig gæld, jeg ville have købt mig til – langt over en milliion, selvom andelen var billig. Ude i fremtiden truede større stigninger i boligydelsen, samt muligheden for en udhulning af andelsprisen. Gennem analysen fik jeg samtidig indblik i kvadratmeterprisen på boligen, som viste sig at være skyhøj og langt over niveau for området iøvrigt – selv for en tilsvarende ejerbolig. Jeg trak mit tilbud tilbage og har ikke fortrudt det ét eneste øjeblik, selvom det var min drømmebolig, jeg måtte vinke farvel til. Det er trods alt vigtigere, at drømmen ikke udviklede sig til et mareridt. Set i det lys, er prisen på analysen nok nogle af de bedste penge jeg har givet ud i mit liv.

Med hjælp fra Henrik Grave fra andelsboligpris.dk har jeg nu fået værktøjer til at søge efter en bolig, der både kan være en drøm, der bliver opfyldt og samtidig give mig tryghed for min økonomiske fremtid. Rådgivningen har rustet mig meget bedre til at fortsætte jagten på drømmehuset, uden at skulle igennem en tilsvarende skuffelse endnu en gang. Det er i sig selv anbefalelsesværdigt, synes jeg. Den imødekommenhed jeg følte allerede ved første telefoniske henvendelse, er fortsat, også efter jeg modtog analysen. Én ting er sikkert: Jeg køber ikke en andelsbolig uden en forudgående analyse i hånden. Tør du?”