Henrik Grave

Hvem er vi

Andelsboligpris.dk drives i regi af Økonomihuset Nordsjælland ApS, hvor vi arbejder med alle former for økonomisk og finansiel rådgivning af privatpersoner og virksomheder.

Selskabet ejes af Henrik Grave. Jeg har drevet selvstændig finansiel virksomhed siden 1996. Inden da arbejdede jeg i bankverdenen, senest knap 4 år som finansdirektør i en mellemstor bank. Jeg er uddannet HA og HD.

Vi har arbejdet med andelsboliger siden 2005, hvor det blev muligt at optage lån med sikkerhed i sin andelsbolig. Vi har været rådgivere for mange kunder, som har optaget lån i deres andelsbolig. Enten ejere eller købere af andelsboliger.

Andelsboligmarkedet giver dig muligheden for at bo billigere og med en mindre formue risiko end i en tilsvarende ejerbolig. Men markedet for andelsboliger rummer både gode og dårlige køb. Vi hjælper dig til at købe en andelsbolig i en fornuftig forening – til en god pris.

Hver enkelt opgave med at analysere foreningens økonomi er enestående. Som at åbne første side i en ny bog, vi ikke kender slutningen på. Den enkelte forening gemmer ofte på nogle forhold, vi ikke på forhånd kunne gætte os til. De helt specielle forhold kan vise sig udslagsgivende, når vi skal give dig vores uforbeholdne mening om andelsboligen, du er faldet for.

Før vi fælder vores dom om foreningens styrke og prisen på andelen foretager vi en sammenligning med de andre andele, vi har analyseret. Vi undersøger, om vores beregnede nøgletal for andelen kan matche tallene for de bedste køb blandt de andele, vi har analyseret i det aktuelle område.  

Ring gerne 2164 7908 og fortæl om den konkrete andel, du overvejer at købe. Det er helt uforpligtende. Og samtidig kan vi fortælle dig, hvornår vi kan have et beslutningsgrundlag klar til dig.